Home > Contact
Adres
 

Café 16cc
Kadijksplein 16
1018 AC AMSTERDAM
020-6270236 • info@16cc.nl

Openingstijden
 

Woensdag & donderdag 16.00 tot 01.00  •  vrijdag & zaterdag 16.00 tot 02.00 • zondag 13.30 tot 01.00
Op maandag en dinsdag gesloten.

Film
 

Kaarten zijn zowel online via iDEAL als aan de bar te koop.  
Klik voor online kaarten op de knop TICKETS bij de desbetreffende titel in de filmagenda.

Het is niet mogelijk om kaarten te reserveren, te ruilen of te retourneren.

Filmkaarten zijn €7,50

Studenten
Op vertoon van een geldige studentenkaart ontvangen studenten €2,- korting op een filmkaartje. Dit is alleen geldig wanneer er kaarten aan de bar worden gekocht, niet via het online ticketsysteem. Bij online aankopen is het niet mogelijk om de korting achteraf te verrekenen.

Off-Screen
Leden van de studievereniging Off-Screen ontvangen €3,- korting op een filmkaartje. Dit is alleen geldig wanneer er kaarten aan de bar worden gekocht, niet via het online ticketsysteem. Bij online aankopen is het niet mogelijk om de korting achteraf te verrekenen.

Overige kortingspassen zijn niet geldig bij Café 16cc.

Kinderen
Filmkaarten voor kinderen tot 12 jaar zijn €5,50. Deze kaarten kunnen alleen aan de bar worden gekocht, niet via het online ticketsysteem. Bij online aankopen is het niet mogelijk om de korting achteraf te verrekenen.

Cinemum
Kaarten voor cinemum-vertoningen mét baby zijn €10,- inclusief een kopje koffie of thee. Een kaartje is geldig voor 1 ouder en een baby. De baby krijgt dus een gratis stoel. Cinemum-vertoningen zijn alleen toegankelijk voor ouders (en vrienden van de ouders) met een baby. Kortingspassen zijn bij de cinemum-vertoningen niet geldig.

Kaarten voor de Filmclub cinemum-vertoningen zijn €7,50. Deze vertoningen zijn bedoeld voor cinemums maar zónder hun baby.

Zaalhuur
 

Het is mogelijk om de filmzaal (en/of het cafégedeelte) af te huren voor speciale voorstellingen, (bedrijfs-)presentaties, borrels en partijen. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@16cc.nl of tijdens de openingstijden te bellen naar 020-6270236.